Iris

HCH.
Skyron CDM Seeing Is Believing

skyron cdm seeing is believing

Skyron CDM Seeing Is Believing “Iris” adatai és egészségügyi szűréseinek eredményei:

Születési idő: 2019. December 30.
Magasság: 50 cm | Tömeg: 18 kg
Fogazat: teljes
Harapás: ollós
HD: A/AED: 0/0
Genetikai tesztek: HSF4, PRA, CEA, DM, NCL6, CMR1, MDR1: +/+ (mentes)
Szemszűrés: mentes (2021)
Apa: Skyron After The Storm ‘Neal‘
Anya: Tryfecta Game On @ Skyron! ‘Yahtzee‘

A Kanapé Királynő – de úgy is nevezhetnénk, hogy Minden Párnák Őrzője. Ezt a magának kiadott feladatát természetesen csak mély álomba szenderülve képes ellátni.
A kanapé imádatán túl végtelen alkalmazkodó képesség jellemzi. Ezen kívül az eső utálata is hozzájárul ahhoz a képességhez, hogy akár 24 órán át is visszatartsa a szükségleteit. Ugyanakkor némi nyomás hatására és jutifalatért bármire képes. Egy végtelenül okos és nyitott, kommunikatív és stabil kutya. Számára a legfontosabb a család és a szeretet. Imád játszani és nagyon jól kijön a puppykkal is, valamint élvezi a szocializált közegeket. Természetesen kedvenc étterme is akad Budapesten 🙂


Másfél évesen járt élete első kiállításán, ahol tapasztalatlansága ellenére is fajtagyőztes lett. Pár héttel később pedig már egy 3 napos megpróbáltatáson megszerezte a magyar champion címet is, amire végtelen büszkék vagyunk 🙂 Természetesen innen már nincs megállás, irány a nemzetközi championátus!
Már egy éves kora előtt letette az engedelmességi vizsgákat és rengeteget tréningezett egyéni órákon is.
A testi és szellemi adottságokon túl a tudomány is visszaigazolta rendkívüliségét. Genetikai panelja minden szűrhető betegségre mentes, a klinikai vizsgálatai pedig évről évre kiváló eredményeket mutatnak.

2022 őszére tervezzük Iris első kiskutyáit. További információkat a tervezett párosításról a TERVEZETT ALMOK menüpont alatt fogunk közzétenni.