Muffin

SCh. HCh. JCh.
Skyron Million Dollar Baby

Skyron Million Dollar Baby

Skyron Million Dollar Baby “Muffin” adatai és egészségügyi szűréseinek eredményei:

Születési idő: 2016. Augusztus 6.
Magasság: 51 cm | Tömeg: 20 kg
Fogazat: teljes
Harapás: ollós
HD: A/A | ED: 0/0
Genetikai tesztek: HSF4, PRA, DM, NCL6, HU, VWDI, CMR1: +/+ (mentes), MDR1, CEA: +/- (hordozó)
Szemszűrés: mentes (2020. március)
Apa: Copperridges’s Fire ‘N’ Bayouland ‘Rowan
Anya: Bailiwick Light Off The Mirror ‘Sparkle‘

Muffin a legédesebb hercegnő akit ismerünk, Petivel szerelem voltak első látásra. Igazi társ jóban-rosszban: ha kell, border colliekat megszégyenítő pontossággal szedi le a korongot és száguldozik a flyball pályán, de ha éppen lustálkodni van kedvünk, képes egész napra bekuckózni mellénk a kanapéra. Muffin okos, agilis, bármikor készen áll a feladatra de sosem pörög túl. Na jó, talán egy kicsit túlságosan is szereti a pocakját, de ezt el tudjuk nézni neki. 🙂
Muffin közepesen nagy, igazán feminin és elegáns szuka gyönyörű kisugárzással, középerős stoppal és tökéletes fülekkel. Elegáns nyaka és erős háta teszi igazán széppé a felső vonalát. Muffin szögellései harmonikusan, mérsékelten kifejezett erős előmellel. Kissé párhuzamos a mozgása oda-visszában.
Muffin ahogy egyre érettebbé válik, egyre gyönyörűbb. Könnyedén szerezte meg a Puppy Grand Winner, a Junior Champion, Hungaria Champion és Show Champion címeket. 1 pontra van a Nemzetközi Champion címtől.

2022 őszére tervezzük Muffin második almát. További információkat a tervezett párosításról a TERVEZETT ALMOK menüpont alatt fogunk közzétenni.